Kik vagyunk mi?

Tettrekész fiatal mérnökök vagyunk, akiknek az értékteremtés az élete.

Saját fogyasztói igényeink és az egyre erősebb piaci kereslet hatására döntöttünk úgy, hogy 2021-ben megvalósítjuk egy korábbi ötletünket, mely új irányból közelíti meg a jelenleg alkalmazott szolgáltatás és beszállító keresés/közvetítés módszereit, ezért a szolgáltatásunk koncepcióját és üzleti modelljét tekintve, teljesen egyedi a magyar piacon.

Az elmúlt 10 évben különböző szegmensekben, differens szakterületeken dolgoztunk, és az így megszerzett széleskörű szakmai tudás és tapasztalat felhasználásával született meg a Javasolj! szolgáltatás.

Szolgáltatásunkban ötvöztük a klasszikus szolgáltató/szakember ajánlási szokást az online tér nyújtotta előnyökkel, továbbá elláttuk olyan hasznos elemekkel, melyek egy szabályozott környezetben a kereslet-kínálat egymásra találásának hatékonyságát növelik és mindezt a közösségi erőre alapoztuk. Jól hangzik, ugye? :)

A Javasolj! szolgáltatással egy olyan nyílt közösséget építünk, ahol magánszemélyek a kedvező tapasztalataik alapján javaslatot tesznek a javaslatkérők kereséseinek megfelelően, kvázi hasznos segítséget nyújtanak, cserébe a kiválasztott javaslattevőt jutalék illeti meg.

Nem titkolt célunk, hogy küldetésünkkel és a szolgáltatás üzleti modellje által megpróbáljuk a magyar emberek segítségnyújtási hajlandóságát is növelni. Erről bővebben a Küldetés menüben olvashatsz.

Bízunk benne, hogy sikerült egy olyan maradandó értéket teremtenünk, mely mindannyiótok hasznára és a mindennapjaitok részévé válik.

Kérdéseidet, esetleges észrevételeidet, valamint konstruktív javaslataidat szívesen fogadjuk az [email protected] e-mail címen.

Köszönjük, hogy a Javasolj! szolgáltatást választod!

Üdvözlettel,

Javasolj! csapata